Over mij

Ik ben Esther Smit, 28 jaar. Ik ben al lange tijd samen met mijn vriend Sander. Samen wonen wij in Geldrop. Al een hele lange tijd heb ik een grote interesse in zwangerschap, bevalling en baby's. Toen ik kennismaakte met het beroep Doula wist ik meteen dat dat was wat ik wilde, (aanstaande) moeders en hun partner ondersteunen in de weg naar de bevalling en tijdens de bevalling zelf. Naast dat ik doula ben ben ik ook pedagoog en werk ik op een middelbare school in Eindhoven in het zorgkantoor.

Ik wil graag de constante rust zijn tijdens jouw bevalling, jou en je partner zo goed mogelijk ondersteunen. Door er gewoon te zijn, te informeren, je partner te instrueren en jouw geboorteplan te bewaken.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Heb je vragen of denk je dat ik je kan helpen?
Bel of stuur me een bericht, dan vertel ik alles wat je wilt weten!

Contact

Als je vragen hebt mag je altijd contact met mij opnemen. Dat mag telefonisch, bel of app, naar het nummer 0636578772. Mailen kan ook. Stuur je bericht naar Esther@datbevaltgoed.nl en ik neem contact met je op.

Mijn werkgebied is Geldrop, Eindhoven, Nuenen, Mierlo, Helmond, Heeze, Leende, Aalst en Veldhoven. Woon je hierbuiten en ben je geïnteresseerd, neem dan alsnog contact op. We kunnen kijken wat er mogelijk is en ik ken verschillende doula’s in de omgeving. Samen komen we er wel uit.

Contactformulier