Neem contact op als je geïnteresseerd bent of vragen hebt. Een kennismaking is altijd gratis! Bel +316 36578772. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Tarieven

Klikt het?                                          Gratis
Voorbereiden op de bevalling           € 425,- excl. *reiskosten
Totaal pakket                                    € 1100,- excl. *reiskosten

Voorbereiden op de bevalling: in deze tijd is het onzeker of de doula bij de bevalling aanwezig mag zijn, daarom bied ik nu ook een pakket aan waarin we samen de bevalling voorbereiden. Dit pakket bestaat uit een kennismaking, uitgebreid bespreken van de bevalwensen en mogelijkheden, een vervolggesprek en bezoek in de kraamperiode.
Totaalpakket: met het totaalpakket kan ik de beste, meest complete zorg bieden. Als je al vergevorderd zwanger bent en we niet toekomen aan de hieronder genoemde afspraken/gesprekken, dan maken we een pakket op maat met een bijpassende prijs. Hieronder lees je wat het totaalpakket inhoudt.
Voor een extra consult buiten het totaalpakket reken ik een prijs van €60,- per uur.

* Reiskosten bereken ik buiten een straal van 5 km vanaf mijn huisadres tegen een tarief van €0,19 per km of OV kosten.


Totaalpakket


Klikt het?

In een eerste gesprek vind ik het belangrijk om erachter te komen of er een klik is tussen jou, je partner en mij. Ben ik de juiste doula voor jou? Waar heb jij behoefte aan en kan ik je dat bieden?

Wil je onderzoeken of het klikt? Bel +31636578772of mail naar esther@datbevaltgoed.nl


Bevalwensen

In een tweede gesprek, waarbij het liefst ook je partner aanwezig is, wil ik ingaan op jullie bevalwensen. Hierbij wil ik jullie informeren over de verschillende keuzes en mogelijkheden.

‘’The power of a birth plan isn't the actual plan, it's the process of becoming educated about all of your options."


Vervolggesprek

Om een betere band op te bouwen, spreek ik graag nog een keer met je af. Ik kan je masseren, we kunnen ademhaling- en ontspanningsoefeningen doen of we drinken gewoon een kopje thee en leren elkaar nog beter kennen.


De bevalling

Vanaf week 38 van je zwangerschap sta ik stand by, voor een meerprijs van €70,- sta ik vanaf week 37 voor jullie op wacht. Ik vind het fijn als je me op de hoogte houdt van hoe het met je gaat. En het laat weten als je denkt dat de bevalling begonnen is. Vanaf het moment dat jij het wilt, kom ik naar je toe. Vanaf dat moment ben ik continue bij je. Of je nu thuis gaat bevallen of poliklinisch. Een medische indicatie hebt of wanneer de zorg tijdens de bevalling overgedragen wordt van de verloskundige naar de gynaecoloog.

Ik help je de weeën op te vangen en de baas te blijven. Ik ondersteun jou en je partner met ademhalingstechnieken, massages, tegendruk. En ik geef aan wat ik denk dat op dat moment een prettige houding is om de weeën het beste te kunnen opvangen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de sfeer fijn is in de ruimte waar je bevalt. Dit is vooral erg belangrijk als je in het ziekenhuis gaat bevallen, dat stelt je gerust. Ik blijf bij jullie tot ongeveer twee uur na de geboorte van je kindje. Ook heb ik een back-up doula die ik kan bellen als ik bijvoorbeeld met hoge koorts op bed lig.


Kraamperiode

In of na de kraamperiode kom ik graag langs om te horen hoe het met jullie gaat. Dan kunnen we napraten over hoe je de bevalling ervaren hebt en beantwoord ik je vragen. Ik breng dan ook een geboorteverslag mee, als herinnering voor later.

Neem contact op, stuur een bericht naar +31636578772 of esther@datbevaltgoed.nl